skip to Main Content

Waarom succesvolle ondernemers kiezen voor de TMA-methode

Vijf redenen om te kiezen voor de TMA-methode van HDLG

In de huidige economie en met alle concurrentie die er momenteel bestaat, is het belangrijk om je bedrijf te blijven ontwikkelen. Om je bedrijf goed te laten functioneren, is het van belang dat alle poppetjes op de juiste plaats staan binnen je organisatie. Daar komt de ‘TMA’ methode om de hoek kijken. De term ‘TMA’ staat voor ‘Talenten Motivatie Analyse’. Wij van HDLG leggen je uit wat de vijf voordelen zijn van de TMA-methode.

Reden 1: Samenwerken

Dat een goede samenwerking belangrijk is binnen een goed lopende organisatie dat wist je natuurlijk al. De TMA methode zorgt dat ieder teamlid zo optimaal mogelijk wordt ingezet, waardoor zowel binnen de teams als tussen de verschillende teams effectief wordt samenwerkt omdat al je medewerkers in hun kracht staan.

Reden 2: Stijging van de winst

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die de TMA methode hebben geïmplementeerd, een stijging in de winst zien van tussen de 14% en 29%! Door de talentmanagement van HDLG komen mensen binnen je organisatie in lijn met wat je personeel goed kan en graag wil doen. Dit verbetert de kwaliteit van je bedrijf en dat zie je terug in de winst.

Reden 3: Afname in personeelsverloop

Een logisch gevolg van personeel dat goed op zijn plek zit binnen de organisatie, is dat je minder personeelsverloop zult zien binnen de organisatie. Door personeel op de best mogelijke positie binnen de organisatie te plaatsen, worden hun talenten en interesses optimaal benut. Door de TMA-methode kom je er achter of jouw personeel tot hun recht komt in hun huidige positie en of je ze nog verder kunt laten ontwikkelen. Zo hebben je medewerkers plezier en uitdaging in hun werk en vermindert het personeelsverloop binnen de organisatie.

Reden 4: Hogere klanttevredenheid

Een gezonde organisatie produceert tevreden klanten. Zo simpel is het. Door de talentmanagement aanpak van HDLG verhoogt de klanttevredenheid met drie tot zeven procent. Volg onze cursus ‘talentgericht trainen’ en zorg hiermee dat je trainingsbudget met 25% omlaag kan omdat het passende talent al binnen je team aanwezig is.

Reden 5: Meer medewerkersbetrokkenheid

Door het talentgerichte ontwikkeltraject van HLDG in te zetten, kan jouw medewerkersbetrokkenheid stijgen met wel vijftien procent! De training- en interventie sessies dragen bij aan een cultuur waarbinnen je personeel intrinsiek gemotiveerd raakt om het beste uit zichzelf te halen en mee te denken over de organisatie.

Kies ook voor de TMA methode van HDLG

Wil jij ook graag een betere samenwerking, stijging van de winst, afname in personeelsverloop, hogere klanttevredenheid en meer medewerkersbetrokkenheid binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met HDLG en zie wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Bel vandaag nog naar: 035-5338196 of mail naar: info@hdlg-groep.nl. HDLG helpt jouw bedrijf graag met de talenten motivatie analyse.

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Back To Top
X