skip to Main Content

Vaak kan 25% van het trainings- en coachingsbudget omlaag wanneer je het afstemt op de talenten van je medewerkers. Want het ontwikkelen van competenties geeft alleen rendement als de talenten aanwezig zijn.

Door vooraf inzicht te geven in de unieke en individuele talentprofielen van de medewerkers wordt het ontwikkelpotentieel inzichtelijk aan de hand van 53 competenties. Het programma kan zo afgestemd worden op het aanwezige talent. Dit zal zowel het effect van de training of coaching vergroten als ook het leerplezier.

Voor elke competentie heeft HDLG een vaardigheidstraining. Op deze wijze kunnen medewerkers een persoonlijk leerpad eenvoudig vertalen naar bijbehorende trainingen.

Het doel van Talentgericht coachen is om de talenten van de medewerker in lijn te brengen met de ambities an de organisatie.  Omdat iedereen een uniek talentprofiel met een eigen leerstijl is een talentgericht coachtraject altijd maatwerk. HDLG coacht directeuren, leidinggevenden en professionals.

Hierbij wordt altijd de GROW structuur gehanteerd. GROW staat voor Goal, Reality, Options en Way forward. Met drie tot zes coachsessies wordt deze route met de coachee afgelegd en het gewenste resultaat behaald.

Betrouwbare & valide talentanalyse
Gecertificeerde HDLG-coaches
Gedrag in lijn met de ambities van de organisatie/afdeling
Coaching vanuit werkplezier en zichtbare gedragsverbetering
Rapportage met 360-graden evaluatie
Inclusief talentanalyse voor de leidinggevende

Interesse in Talentgericht trainen of coachen en een oriënterend gesprek met een HDLG-Trainer/coach? Klik hier!

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X