skip to Main Content
Mareann van Draanen

Mareann van Draanen

Mareann is assessment psycholoog en senior assessment adviseur. Al zo’n 20 jaar is mensontwikkeling haar passie en expertise, in verschillende rollen. De laatste jaren ligt het accent op mensen in organisaties. Mareann focust op talent. De noodzaak voor een bredere, meer inclusieve aanpak van talentmanagement wordt steeds dringender. Er blijkt in Nederland nog zó veel talent onbenut te blijven. En dat terwijl je als organisatie álle talenten in optima forma nodig hebt om je organisatiedoelstellingen op effectieve wijze te bereiken. En iedereen heeft talent! De kunst is deze op de juiste plek en het juiste moment in te zetten. Dat is de basis voor duurzame inzetbaarheid.

Met sensitiviteit, empathie en respectvolle humor richt Mareann zich op life-time-employability. Met maatwerk assessments meet en analyseert zij kandidaten en teams in relatie tot de rol of de organisatie. Hieruit kan een loopbaan advies volgen; met een persoonlijk ontwikkeltraject wordt een professional of team in staat gesteld de aanwezige talenten succesvol in te zetten.

Van analyse naar doen met oog voor de context. Want medewerkers in hun kracht = de organisatie in
z’n kracht.

mareann.vandraanen@hdlg-groep.nl
06-41118526

René Hersbach

Om medewerkers en teams in beweging te krijgen en houden zijn, naast de visie/strategie en de omgeving, het talent en ontwikkelpotentieel belangrijke succesfactoren. René ontwikkelt teams en organisaties talent-en praktijkgericht. Zijn specialiteit is het verhogen van klantgerichte- en commerciële slagkracht voor sales & service. Klanten ervaren hem als enthousiast, professioneel en inspirerend met altijd resultaatgerichte ideeën om te verbeteren. Als breinkenner helpt René vanuit de neurowetenschap kennis over het brein beheerst maar krachtig om te zetten in praktische toepassing om de betere versie van jezelf te ontwikkelen.

rene.hersbach@hdlg-groep.nl
06-21712811

Rene Hersbach
Paul Janmaat

Paul Janmaat

Gedrag binnen succesvolle teams wordt bepaald door 4 factoren:
1. Het hebben van een inspirerend en uitdagend Doel
2. Diversiteit in Talent
3. Innovatief en continu trainen op Competenties
4. Het creëren van een stimulerende Omgeving.

Paul bewijst zijn toegevoegde waarde als het gaat om te krijgen van inzicht en begrip in de diversiteit binnen teams. Als volledig gecertificeerde TMA-professional maakt hij daarbij gebruik van de TMA-methode. Als trainer gaat hij, bij het ontwikkelen van competenties, altijd uit van wat er al goed gaat en welke talenten aanwezig zijn. Dat is de basis om juist die competenties te ontwikkelen die het snelst in gedrag en resultaat zichtbaar worden. Als het gaat om het creëren van een stimulerende omgeving is Paul als HakaMan als geen ander in staat om team-spirit ook werkelijk voelbaar te maken. Hij laat teams zien wat zij kunnen leren van het meest succesvolle sport-team ter wereld: The All Blacks, het nationale rugby-team van Nieuw-Zeeland en de 3-voudig en regerend wereldkampioen. En hij laat teams voelen wat er gebeurt met het groepsgevoel als je als 1 team iets doet wat je nog nooit gedaan hebt; het vol overtuiging doen van een Haka.

paul.janmaat@hdlg-groep.nl
06-42538200

Frank de Klerk

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden!

Mensen ruimte én vertrouwen geven, zijn voorwaarden voor groei van mensen en organisaties volgens Frank. Wanneer mensen geïnspireerd worden om hun eigen talenten te ontdekken, komen ze tot de mooiste resultaten. Durven loslaten dus, maar wel met een duidelijke richting en een praktisch doel voor ogen. Frank houdt ervan anderen anders te laten denken en doen. Elke stap die je zet geeft resultaat en nieuwe inzichten, hiermee doe je het de volgende keer weer slimmer. Frank is vooral actief in de branches; customer service, ICT, retail, gezondheidszorg en logistiek.

frank.deklerk@hdlg-groep.nl
06-26730869

Frank de Klerk
Marcel Konijn

Marcel Konijn

Om medewerkers en teams in beweging te krijgen en houden is, naast de visie/strategie en de omgeving, vooral ook het talent en ontwikkelpotentieel de belangrijke succesfactor. Marcel is gecertificeerd TMA-professional en ontwikkelt teams en organisaties talent- en praktijkgericht. Zijn specialiteiten zijn het verhogen van de klantgerichtheid en commerciële slagkracht voor sales & service. Klanten ervaren hem als enthousiast, professioneel en inspirerend met altijd ideeën om te verbeteren.

marcel.konijn@hdlg-groep.nl
06-29028504

Jan Pieter van Leeuwen

Jan Pieter van Leeuwen

Onder druk wordt alles vloeibaar. Door druk uit te oefenen krijg je medewerkers en teams in beweging. Maar wat gebeurt er als je stopt met duwen? Veel intelligenter en leuker is het om groei & ontwikkeling te realiseren bij medewerkers en teams vanuit talentmanagement. Want het gewenste gedrag komt dan voort vanuit het onbewuste voorkeursgedrag. En omdat 95% van ons dagelijks gedrag onbewust gebeurt, levert dit veel winst op voor zowel de medewerkers als de organisatie.

Voordat Jan Pieter in 2012 de stap zette naar het ondernemerschap bekleedde hij verschillende leidinggevende, commerciële en operationele managementposities in het bedrijfsleven. Tijdens zijn dagelijkse werk én zijn hobby als hockeycoach van zijn kinderen, heeft hij zijn passie voor de talentgerichte aanpak ontdekt. Het is zoveel waardevoller om medewerkers en teams te helpen vanuit hun talenten, omdat medewerkers dan gaan doen waar ze energie van krijgen. En dit heeft een enorm versterkend effect op zowel het werkplezier als het succesvol uitvoeren van je strategie. Jan Pieter is gecertificeerd TMA-professional en TMA-Team professional. Zijn commerciële, bedrijfskundige achtergrond (oa Nima C en Erasmus Universiteit Rotterdam) in combinatie met zijn resultaatgerichtheid zorgen voor zichtbare beweging en het realiseren van uw ambities. Dus wordt het langdurig duwen en trekken? Of liever talentgericht veranderen en verbeteren?

jp.vanleeuwen@hdlg-groep.nl
06-34341905

Sandra van de Pol

Het beste uit jezelf halen, dat doen waar jij energie van krijgt! Iedereen heeft talenten en het is een kwestie om die aan te boren. Sandra gelooft erin dat je het beste uit jezelf kunt halen als je jezelf kunt en durft te zijn. Met persoonlijke aandacht ontdek je waar je goed in bent zodat je toegevoegde waarde kan brengen. Organisaties veranderen niet, mensen wel. Voor Sandra zijn daarom het individu en de organisatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. In een continue dialoog maakt Sandra een match tussen enerzijds de doelstellingen, visie en missie van de organisatie en anderzijds waar medewerkers echt goed in zijn en wat ze graag doen. Door deze integrale benadering zorgt Sandra samen met jou voor een prettig werk- en leerklimaat waarbij duurzame resultaten worden behaald.

sandra.vandepol@hdlg-groep.nl
06-55888231

Sandra van de Pol
Ernst Schorfhaar

Ernst Schorfhaar

Mensen helpen om een nog betere versie van zichzelf te worden, is de passie van Ernst. Vanuit de overtuiging dat kennis over de werking van je eigen brein en dat van anderen (neurowetenschap) de basis is van succes, prikkelt hij anderen om hun talenten maximaal te benutten. Vanaf de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers helpt hij profit en non-profit organisaties op een positief confronterende manier om meer rendement uit individuen en groepen te halen. In al deze activiteiten zijn (sales)management, intergraal talentmanagement invoeren en executive coaching zijn grootste passies.

ernst.schorfhaar@hdlg-groep.nl
06-20002221

Frits Slingerland

Doen levert resultaat. Frits is ervan overtuigd dat mensen organisaties bouwen. Succes ontstaat altijd met het resultaat voor ogen. De stip op de horizon. Het resultaat behaal je door de mensen centraal te stellen. En door te DOEN, worden plannen vertaald in resultaat. Frits zorgt ervoor dat met de juiste procesbegeleiding, training en coaching mensen weer vanuit hun kracht werken en de resultaten worden behaald. Én de verhoudingen in het team weer op hun plaats vallen.

frits.slingerland@hdlg-groep.nl
06-53949811

Frits Slingerland
Hans Swinkels

Hans Swinkels

DOEN voor de duidelijkheid. Commercieel en klantgericht denken en handelen is voor Hans zijn grote passie. En passie leidt tot resultaat. Als trainer en coach zorgt hij voor een afwisselend programma met concrete praktijkvoorbeelden. Op een positief kritische en inspirerende wijze werkt hij samen met de organisatie en het team aan de gewenste performance en resultaatverbeteringen. Hans zijn vakgebieden zijn: Transport & Logistiek, ICT en B2B.

“Het record van vandaag is de standaard voor morgen.”

hans.swinkels@hdlg-groep.nl
06-52639358

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X