skip to Main Content

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op uw pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Dit gebeurt direct als u onze website bezoekt. De cookies op onze website gebruiken we alleen om onze website beter te laten functioneren. U kunt deze cookies zelf verwijderen door binnen de instellingen van uw computer de browsergeschiedenis te wissen. Waar wij u op onze website om uw persoonsgegevens vragen, is dat om een vraag goed te kunnen beantwoorden, of omdat u zich ergens voor aanmeldt. Deze gegevens gebruiken wij alleen daarom en worden niet gedeeld met derden. Het gaat om de volgende gegevens: de browser die wordt gebruikt, het tijdstip en de duur van uw bezoek; welke pagina’s bezocht zijn en foutmeldingen.

Rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. U hebt de volgende rechten:

    1. een uitleg krijgen over de persoonsgegevens die we verwerken en wat we daarmee doen;
    2. de inzage in uw persoonsgegevens;
    3. het corrigeren van terechte fouten;
    4. het verwijderen van verouderde gegevens;
    5. het intrekken van toestemming;
  1. bezwaar maken tegen een bepaald gebruik en
  2. het overdragen van uw gegevens naar een derde.

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de onderstaande contactpersoon of de Autoriteit Persoonsgegevens.

Diversen

De privacyverklaring kan van tijd tot tijd door ons aangepast worden. Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Utrecht.

Contactgegevens

HDLG Groep B.V.
Peter van den Breemerweg 1c
3768 MP Soest
M: 035-533 8196
KVK Gooi-,Eem- en Flevoland 53387767

Contactpersoon
Frits Slingerland
M: 06 5394 9811
E: Frits.slingerland@hdlg-groep.nl

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.




Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top
X