skip to Main Content

Strategisch talentmanagement

Iedere organisatie heeft ambities. Maar het zijn de medewerkers die het moeten waarmaken. Helaas rendeert een groot deel van het geld en de inspanningen, ingezet ter realisering van gedragsverandering, niet. Met Strategisch talentmanagement worden de talenten en het gewenste gedrag van je medewerkers in lijn gebracht met de strategie en de ambities van je organisatie.

Teamontwikkeling

Teamleden presteren het beste als ze plezier hebben in het werk en als er onderling vertrouwen en waardering is. Het doel van HDLG Teamontwikkeling is het realiseren van gewenst gedrag met maximale rendement voor zowel de organisatie als het team. Ieder team is verschillend, heeft verschillende ambities en bezit unieke talenten. Daarom is de ontwikkeling van uw team altijd maatwerk.

Talentgericht trainen & coachen

Het doel van talentgericht trainen & coachen is om de talenten van de medewerker of manager in lijn te brengen met de ambities van de organisatie of afdeling. Omdat iedereen een uniek talentprofiel heeft en leerstijl zijn de trainingen en de coaching altijd maatwerk. De talentgerichte aanpak levert meer effect en meer ontwikkelplezier.

Assessments

HDLG is gespecialiseerd in het doen van metingen: assessments. Je wordt geholpen in het maken van de juiste keuze voor een kandidaat in jouw werving- en selectieproces, voor zowel nieuwe kandidaten (instroom) als ook medewerkers die doorgroeien (doorstroom).

Leiderschapsontwikkeling

Tegenwoordig wordt er terecht vaker onderscheid gemaakt tussen leiden en managen. Een leider beschikt namelijk over andere talenten dan een manager. Welke talenten er in welke mate werkelijk nodig zijn, is afhankelijk van de context en situatie van de organisatie.

Hybride functiewaardering

Steeds meer organisaties worstelen met het onderhoud en de starheid van klassieke functiehuizen. Terwijl organisaties effectiever en wendbaarder ingericht kunnen worden door mensen met het juiste probleemoplossend vermogen, drijfveren en talenten de juiste plek te geven. Wij vinden dan ook dat mensen moeten worden ingezet en gewaardeerd op hun echte toegevoegde waarde inclusief een passende beloning. Waar klassiek waarderen alleen kijkt naar de stoel (de functie), kijkt hybride waarderen naar zowel de stoel als ook de mens op de stoel.

TMA Talentanalyse

Ieder mens is uniek en heeft een uniek talentprofiel. Door inzicht in je persoonlijke talentprofiel weet je waar je goed in bent, waar je plezier uit haalt en wat je kracht is. En dat is belangrijk, want werken met meer plezier levert je veel energie op. Vanuit de neurowetenschap is bekend dat de mens niet objectief is in zijn mening en oordeel over anderen. Daarom maken wij gebruik van een objectieve en betrouwbare methode voor het meten en vaststellen van jouw talentprofiel.

Interimmanagement

Iedere organisatie of afdeling heeft ambities, maar het zijn de medewerkers die het moeten waarmaken. Tijdens bepaalde periodes binnen een organisatie kan de behoefte aan extra professionaliteit en kennis sterk aanwezig zijn. Op zo’n moment is het aan te raden om een HDLG-interimmanager in te schakelen.

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X