skip to Main Content

Ons verhaal

Acht jaar geleden is HDLG gestart door drie ondernemende trainers met de overtuiging dat iedereen talent heeft en deze persoonlijke talenten de basis vormen van het realiseren van een maximale performance. HDLG helpt organisaties met het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van talenten. Directies, leidinggevenden en (HR) professionals worden ondersteund in het realiseren van het gewenste gedrag van alle medewerkers. Gedrag dat is afgestemd op de strategie van de organisatie. Iedereen binnen de organisatie ervaart dat hij/zij onderdeel is van de oplossing en werkt met plezier mee aan de te behalen resultaten. Met als gevolg: een hogere medewerkers- en klanttevredenheid, lager verloop en verzuim, meer omzet en winst.

Het team van HDLG-professionals staat voor je klaar om samen de talentgerichte aanpak integraal te implementeren binnen je team of organisatie.

HDLG = Talentmanagement: Meten – Ontwikkelen – Inzetten

 Onze aanpak

Wat uw ambitie ook is, uw mensen moeten het waarmaken. HDLG brengt het talent binnen uw organisatie in kaart, helpt het beter en effectiever in te zetten en ontwikkelt het. Een groot deel van de investering in training en opleiding om een gedragsverandering te realiseren rendeert echter niet. Onderzoek wijst uit dat een duurzame gedragsverandering alleen haalbaar is, wanneer de volgende vier factoren inzet vormen van de aanpak.

 

 

 

 

 

 

 

Vier bepalende factoren voor een structurele gedragsverandering.

  • Ambitie – Zijn de verwachtingen helder? Voelt iedereen zich betrokken?
  • Omgeving – Worden uw mensen uitgedaagd om het gewenste gedrag te tonen?
  • Talenten – Passen de talenten van uw mensen bij de rol/functie en uw bedrijfscultuur?
  • Competenties – Beschikken uw mensen over de vereiste competenties of zijn deze makkelijk te ontwikkelen?

Met de talentmanagementaanpak van HDLG brengt u de ambities van uw organisatie in lijn met wat uw mensen graag willen en goed kunnen. Het resultaat hiervan is:
10-19% toename in sales
14-29% stijging van de winst
3-7 % hogere klanttevredenheid
9-15% meer medewerkersbetrokkenheid
11-43% afname in personeelsverloop

Op basis van de match tussen het voorkeursgedrag van uw mensen met de bijbehorende taken en verantwoordelijkheden in relatie tot uw bedrijfscultuur wordt de ontwikkelbaarheid van de betreffende competenties gemeten en in kaart gebracht. Een concreet plan volgt om individueel talent in te zetten om uw ambities te realiseren. Vanuit het talentgerichte ontwikkeltraject worden training- en interventiesessies door uw mensen als plezierig en waardevol ervaren. Dit draagt structureel bij aan een cultuur, waarin uw mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om de betere versie van zichzelf te willen creëren. Doen geeft resultaat. Doen geeft inzicht om het de volgende keer slimmer te doen. Dát is Het Doen Laten Gebeuren.

Wil je Het Doen Laten Gebeuren? HDLG helpt je graag met je talentgerichte aanpak.

Ons team

Mareann van DraanenRene HersbachPaul JanmaatFrank de KlerkIvanka KramerJan Pieter van LeeuwenErnst SchorfhaarFrits SlingerlandHans SwinkelsMarcel KonijnSandra van de Pol

Talentboerderij

De talentboerderij van HDLG is centraal gevestigd in de mooie omgeving van Soest in de provincie Utrecht. Soest staat bekend om zijn rustige en plattelandse uitstraling en de HDLG-boerderij past daar perfect tussen. Daarnaast is hij door zijn centrale ligging goed te bereiken voor deelnemers uit alle hoeken van Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De boerderij beschikt over meerdere ruimtes waarin getraind, gecoacht en vergaderd kan worden. En we hebben leuke buren. Want naast onze boerderij ligt de wijnboerderij waar gebruik van kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld om het nuttige met het aangename te combineren en om na afloop te genieten van een uitgebreid wijn- en eetarrangement. Doordat de boerderij gelegen is in een mooie en groene omgeving word je echt even weggehaald uit de werksfeer en kan je ervoor kiezen om in de pauzes een mooie wandeling te maken.

De talentboerderij van HDLG

Partnerships

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. HDLG heeft verschillende partnerships om zowel elkaar te versterken als ook van elkaar te leren. En zo samen beter te worden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

TMA premium partner: TMA verbindt met de TMA Methode organisaties met medewerkers en helpt jaarlijks meer dan 100.000 mensen continue hun talenten en competenties te ontwikkelen door nieuwe inzichten te geven in talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden.

De KSF: De Klantenservice Federatie is een bruisende vereniging in een snel ontwikkelend vakgebied. Op het gebied van dienstverlening en communicatie met klanten zijn er voortdurend veranderende behoeften van klanten, technologische ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. De positie van klantcontact in organisaties wordt mede daardoor elke dag belangrijker. De KSF behartigt de belangen van de leden en deelt kennis om samen verder te bouwen aan de ontwikkeling van het brede vakgebied.

NVSM: Bij veel organisaties is servicemanagement de kern van de bedrijfsvoering: ‘geen service, geen business’. NVSM (Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement) speelt een belangrijke rol in het continue proces van professionalisering van het vakgebied. HDLG is sinds 2015 actief lid van de NVSM.

Stichting Nationale CQ-test: Het werken in klantcontact is veelzijdig en ook complex. ​Het is een echt vak waar mensen trots op kunnen zijn. Daarom zet de Stichting Nationale CQ-test deze medewerkers graag in het zonnetje! Dat doen we door een groots landelijk evenement speciaal voor klantadviseurs te organiseren, met entertainment en met een wedstrijd met inhoud. Ieder jaar wordt de beste klantadviseur en het beste klantadviesteam van Nederland gekozen.

Nieuws

Contactgegevens

HDLG Groep B.V.
Peter van den Breemerweg 1c
(ingang aan de Hooiweg)
3768 MP Soest

035-533 8196
info@hdlg-groep.nl

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X