skip to Main Content

Webinar Focus-on-talent-talk

Webinar – Focus on Talent

De organisaties van nu worstelen met de vraag: hoe houden we onze medewerkers betrokken? De komende jaren bedragen de ‘millennials’ 40% van het totale medewerkersbestand. En deze generatie vraagt om een andere benadering. Salaris alleen is allang niet meer genoeg; de medewerkers van nu vragen om werken vanuit aansluiting bij hun eigen doelen, hun ‘why’. Ze vragen om ontwikkelmogelijkheden, niet alleen op het gebied van werk, maar ook op het gebied van hun persoonlijkheid. Met hun oog voor work-life-balance is hun persoonlijk leven meer dan bij de vorige generaties verweven met hun werkleven. En dus zijn zij op zoek naar mogelijkheden om hun eigen talenten optimaal in te zetten in hun professionele ontwikkeling.

Dat vraagt iets van jouw organisatie. Je wordt deze middag meegenomen in de wereld van talentmanagement, talentrendement, talentontwikkeling… En het sleutelwoord hierin is ‘talent’. Wat is talent? Hoe kun je talent identificeren? En hoe kun je het mobiliseren?

Wat levert het op?

Deze talk is een opmaat naar het inrichten van een talentgerichte organisatie. Je krijgt een eerste inzicht, ideeën én inspiratie over hoe je een talentstrategie kunt opzetten en uitrollen in je organisatie.

Deze TalentTalk wordt bij voldoende belangstelling aangeboden als webinar op 16 april. Eénmalig zijn daar geen kosten aan verbonden. Er zijn 100 virtuele plaatsen beschikbaar.

Voor iedereen met interesse in talentontwikkeling en talentmanagement / talentmobilisatie.

Schrijf je in  door de onderstaande gegevens in te vullen.

Inschrijfformulier talent talk

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X