skip to Main Content

“Op basis van de TMA-methode heeft HDLG voor ons vele talenten gescreend.”

Klant

Maurik Jehee, Algemeen directeur, ECONNETIC

Oplossingen

Assessment, Talentmanagement, TMA-analyses, TMA Team-analyses, Training, Coaching, Competentiematching, TMA certificering, TMA Talentmanager, Talentgerichte HR-cyclus
HDLG Connetic

Vanaf dag één zijn we er ons bij ECONNETIC van bewust dat onze mensen het verschil maken, daar investeren wij dus graag in. Doen wat je leuk vindt en doen waar je goed in bent geeft immers energie: ‘duurzame energie’ die zorgt voor duurzame inzetbaarheid. Met ons uitgebreide Talent Ontwikkel Programma (TOP) stimuleren wij de ontwikkeling van ons talent, zorgen wij ervoor dat iedere collega in zijn of haar eigen kracht staat, snel kan doorgroeien én heel belangrijk: iedere dag met veel plezier naar het werk gaat!

Op basis van de TMA-methode heeft HDLG voor ons vele talenten gescreend. De vlijmscherpe analyse maakt direct duidelijk waar ieders talenten zitten. Maar nog belangrijker: deze analyse wordt daarna helder overgebracht. Zo krijgen we inzicht in hoe iemand reageert op bepaalde situaties, waarom hij (of zij) zo reageert en hoe hij dit in kan zetten om nog effectiever te zijn in de werkomgeving. Via coaching worden onze mensen geholpen om beter hun plek te vinden in het werk. Bovendien wordt dit alles ook helder vertaald aan de managers, zodat je als manager echt kunt sturen op talenten!

Peter Klein Heerenbrink, één van de medewerkers die een assessment heeft doorlopen bij HDLG, zegt het volgende:
“Het is verbluffend om te zien hoe het afnemen van een assessment je in de spiegel laat kijken. Je ziet echt jezelf staan. Een assessment bij HDLG wordt afgenomen op een natuurlijke wijze in een ontspannen rustige sfeer. Geen haastwerk, goede gesprekken waarin je als kandidaat alles kwijt kunt. Je krijgt goede adviezen mee voor in de toekomst zodat de valkuilen vooraf kunnen worden gedicht. Het was voor mij een fantastische ervaring om een assessment bij HDLG te mogen meemaken.”

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X