skip to Main Content

“De weken erna herkende ik in de praktijk ook steeds vaker wat er uit de TMA naar voren kwam.”

Klant

Esther de Wit, Gaudé HR Solutions

Oplossingen

TMA-analyse en talentgesprek, Talentgerichte HR-cyclus
Gaude Logo

Als HR-professional was ik al een tijdje nieuwsgierig naar de Talentenanalyse van HDLG. Ook omdat ik veel werving en selectietrajecten doe en daarin graag werk met betrokken partners als het gaat om het meten van kandidaten. En de beste manier om de TMA te testen is natuurlijk zelf de TMA te ondergaan.

Begin maart was het dan zover, eerst de vragenlijst ingevuld en vrij snel daarop volgde een zeer uitgebreid rapport over mijn talenten. Hoewel het rapport mij al behoorlijk verraste op juistheid, waren er nog een paar puntjes die ik niet direct herkende. Gelukkig volgde het gesprek met de TMA professional en kreeg ik een persoonlijke toelichting. Ik hoorde hoe de talenten zich onderling verhouden, hoe ze in verbinding staan en hoe ze elkaar beïnvloeden. Dankzij de prettige en zeer kundige uitleg ging de rapportage leven en kwam ik tot de conclusie dat de inhoud 100% klopt. De weken erna herkende ik in de praktijk ook steeds vaker wat er uit de TMA naar voren kwam. Dit hielp mij enorm om mijn talenten steeds beter in te zetten en mijn omgekeerde talenten te omarmen en zelfs positief in te zetten!

Kortom, als je een betrouwbaar inzicht nodig hebt in je eigen talenten, de talenten van een medewerker met ambities of een potentiële nieuwe medewerker, dan raad ik HDLG van harte aan. Zij meten zeer accuraat en brengen de resultaten met passie tot leven!

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X