skip to Main Content
VodafoneZiggo

“Omdat de competenties zijn geconcretiseerd in gewenst gedrag, is meteen helder waar ik mee aan de slag kon.”

VodafoneZiggo geeft veel mogelijkheden om jezelf in je functie te ontwikkelen. Na goedkeuring van de aanvraag van mijn leidinggevende heb ik gekozen voor de persoonlijke en talentgerichte coaching van HDLG. Mede omdat een collega op mijn afdeling hier ook positieve ervaring mee had. Na kennismaking en de intake met de HDLG-coach is afgestemd om 3 competenties extra te ontwikkelen tijdens de coaching en het ‘doen’ in de praktijk. En dit sloot goed aan op de performance management cyclus bij VodafoneZiggo. Door te starten met de TMA Talentanalyse heb ik inzicht gekregen in mijn talenten en de ontwikkelbaarheid van de gekozen competenties. De coaching op de competenties heb ik als positief ervaren omdat het echt nieuwe inzichten biedt die je niet snel zelf zult ontdekken. Omdat de coaching echt maatwerk is leer je op de manier die bij jou past hoe je de inzichten vervolgens kunt gebruiken om zichtbaar resultaat te behalen. Omdat de competenties zijn geconcretiseerd in gewenst gedrag, is meteen helder waar ik mee aan de slag kon. En tijdens de verschillende contacten met m’n collega’s heb ik het inzicht en de tips uit de coaching goed kunnen toepassen. Omdat tijdens het traject mijn leidinggevende ook een TMA-analyse heeft gedaan, heeft hij mij tussendoor nog beter kunnen helpen en begeleiden. Aan het einde van mijn ‘DOE-periode’ is met de 360-graden feedback analyse bij mijn collega’s uitgevraagd hoe ze mijn nieuwe gedrag hebben ervaren.

Terugkijkend op het coachingstraject ben ik enthousiast over de grote positieve impact die talentmanagement kan maken op de communicatie met collega’s en ook op de beleving van je dagelijkse werk. Wanneer je op zoek bent naar het teweegbrengen van positieve verandering op een manier die heel dicht bij jezelf staat, dan is wat mij betreft het coachingstraject van HDLG echt een aanrader.

HDLG St Antonius

“De talenten workshops van HDLG worden altijd met groot enthousiasme ontvangen en afgesloten”.

Werken in de zorg is een mooi maar ook zwaar vak. Belangrijk dat je als zorgprofessional sterk in je werk staat. In samenwerking met HDLG zijn er talentgerichte workshops ontwikkeld. De talenten workshops worden altijd met groot enthousiasme ontvangen en afgesloten. In combinatie met speedcoaching wordt ook op individueel niveau de vertaalslag gemaakt naar de dagelijkse praktijk en de persoonlijke ambities. Een waardevolle toevoeging aan het ‘Sterk in je Werk’ programma. Een programma dat streeft naar vitale, bekwame en gemotiveerde medewerkers, nu en in de toekomst.

Gaude Logo

“De weken erna herkende ik in de praktijk ook steeds vaker wat er uit de TMA naar voren kwam.”

Als HR-professional was ik al een tijdje nieuwsgierig naar de Talentenanalyse van HDLG. Ook omdat ik veel werving en selectietrajecten doe en daarin graag werk met betrokken partners als het gaat om het meten van kandidaten. En de beste manier om de TMA te testen is natuurlijk zelf de TMA te ondergaan.

Begin maart was het dan zover, eerst de vragenlijst ingevuld en vrij snel daarop volgde een zeer uitgebreid rapport over mijn talenten. Hoewel het rapport mij al behoorlijk verraste op juistheid, waren er nog een paar puntjes die ik niet direct herkende. Gelukkig volgde het gesprek met de TMA professional en kreeg ik een persoonlijke toelichting. Ik hoorde hoe de talenten zich onderling verhouden, hoe ze in verbinding staan en hoe ze elkaar beïnvloeden. Dankzij de prettige en zeer kundige uitleg ging de rapportage leven en kwam ik tot de conclusie dat de inhoud 100% klopt. De weken erna herkende ik in de praktijk ook steeds vaker wat er uit de TMA naar voren kwam. Dit hielp mij enorm om mijn talenten steeds beter in te zetten en mijn omgekeerde talenten te omarmen en zelfs positief in te zetten!

Kortom, als je een betrouwbaar inzicht nodig hebt in je eigen talenten, de talenten van een medewerker met ambities of een potentiële nieuwe medewerker, dan raad ik HDLG van harte aan. Zij meten zeer accuraat en brengen de resultaten met passie tot leven!

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X