skip to Main Content

Bij het inzetten en ontwikkelen van talent is het hebben van perspectief belangrijk. Dit perspectief is ook door het kabinet gegeven. Voor onze dienstverlening betekent dit dat vanaf 1 juni onze boerderij weer toegankelijk is voor onze relaties. Zowel het coachen en training op de talentboerderij behoort dan weer tot de mogelijkheden. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Hieronder leest u welke maatregelen genomen zijn.

De talentboerderij

Vanaf 1 juni is de HDLG Talentboerderij weer geopend voor coaching en training. Het maximale aantal personen dat tegelijkertijd in de gehele boerderij aanwezig kan zijn, is voorlopig vastgesteld op acht. Daarnaast is het hygiëne protocol aangepast waardoor alle contactoppervlakten regelmatig gereinigd worden met antivirale schoonmaakmiddelen. Handalcohol en zeep is in ruime mate voorhanden. De ruimten zijn ingericht waardoor er minimaal 2 meter afstand wordt gehouden. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de boerderij, stel deze gerust via het algemene e-mailadres of natuurlijk uw eigen contactpersoon.

Online dienstverlening

HDLG heeft de dienstverlening aangevuld met online leerplatformen in combinatie met online trainen en coachen. Deze dienstverlening zal ook in de toekomst ter beschikking staan. Onze workshops, trainingen en workshops worden gefaciliteerd met MS Teams, Zoom of Webex afhankelijk van de eisen en wensen.

Grotere groepen

Per 1 juli zijn bijeenkomsten tot 100 mensen weer toegestaan. Vanaf dat moment kunnen onze relaties ook weer bij ons terecht voor teamsessies en grotere bijeenkomsten.

HDLG is er voor u!

Nog vragen na het lezen van dit bericht? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u doen via het algemene nummer (035-533 8196) of via uw eigen contactpersoon. HDLG blijft Het Doen Laten Gebeuren. En we staan hier met u samen in.

Blijf gezond, blijf positief en we kijken uit naar uw bericht!

Optimistische groet,

Team HDLG

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X