skip to Main Content
Mareann van Draanen

Mareann van Draanen

Mareann is assessment psycholoog en senior assessment adviseur. Al zo’n 20 jaar is mensontwikkeling haar passie en expertise, in verschillende rollen. De laatste jaren ligt het accent op mensen in organisaties. Mareann focust op talent. De noodzaak voor een bredere, meer inclusieve aanpak van talentmanagement wordt steeds dringender. Er blijkt in Nederland nog zó veel talent onbenut te blijven. En dat terwijl je als organisatie álle talenten in optima forma nodig hebt om je organisatiedoelstellingen op effectieve wijze te bereiken. En iedereen heeft talent! De kunst is deze op de juiste plek en het juiste moment in te zetten. Dat is de basis voor duurzame inzetbaarheid.

Met sensitiviteit, empathie en respectvolle humor richt Mareann zich op life-time-employability. Met maatwerk assessments meet en analyseert zij kandidaten en teams in relatie tot de rol of de organisatie. Hieruit kan een loopbaan advies volgen; met een persoonlijk ontwikkeltraject wordt een professional of team in staat gesteld de aanwezige talenten succesvol in te zetten.

Van analyse naar doen met oog voor de context. Want medewerkers in hun kracht = de organisatie in
z’n kracht.

mareann.vandraanen@hdlg-groep.nl
06-41118526

René Hersbach

Om medewerkers en teams in beweging te krijgen en houden zijn, naast de visie/strategie en de omgeving, het talent en ontwikkelpotentieel belangrijke succesfactoren. René ontwikkelt teams en organisaties talent-en praktijkgericht. Zijn specialiteit is het verhogen van klantgerichte- en commerciële slagkracht voor sales & service. Klanten ervaren hem als enthousiast, professioneel en inspirerend met altijd resultaatgerichte ideeën om te verbeteren. Als breinkenner helpt René vanuit de neurowetenschap kennis over het brein beheerst maar krachtig om te zetten in praktische toepassing om de betere versie van jezelf te ontwikkelen.

rene.hersbach@hdlg-groep.nl
06-21712811

Rene Hersbach
Paul Janmaat

Paul Janmaat

Gedrag binnen succesvolle teams wordt bepaald door 4 factoren:
1. Het hebben van een inspirerend en uitdagend Doel
2. Diversiteit in Talent
3. Innovatief en continu trainen op Competenties
4. Het creëren van een stimulerende Omgeving.

Paul bewijst zijn toegevoegde waarde als het gaat om te krijgen van inzicht en begrip in de diversiteit binnen teams. Als volledig gecertificeerde TMA-professional maakt hij daarbij gebruik van de TMA-methode. Als trainer gaat hij, bij het ontwikkelen van competenties, altijd uit van wat er al goed gaat en welke talenten aanwezig zijn. Dat is de basis om juist die competenties te ontwikkelen die het snelst in gedrag en resultaat zichtbaar worden. Als het gaat om het creëren van een stimulerende omgeving is Paul als HakaMan als geen ander in staat om team-spirit ook werkelijk voelbaar te maken. Hij laat teams zien wat zij kunnen leren van het meest succesvolle sport-team ter wereld: The All Blacks, het nationale rugby-team van Nieuw-Zeeland en de 3-voudig en regerend wereldkampioen. En hij laat teams voelen wat er gebeurt met het groepsgevoel als je als 1 team iets doet wat je nog nooit gedaan hebt; het vol overtuiging doen van een Haka.

paul.janmaat@hdlg-groep.nl
06-42538200

Frank de Klerk

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden!

Mensen ruimte én vertrouwen geven, zijn voorwaarden voor groei van mensen en organisaties volgens Frank. Wanneer mensen geïnspireerd worden om hun eigen talenten te ontdekken, komen ze tot de mooiste resultaten. Durven loslaten dus, maar wel met een duidelijke richting en een praktisch doel voor ogen. Frank houdt ervan anderen anders te laten denken en doen. Elke stap die je zet geeft resultaat en nieuwe inzichten, hiermee doe je het de volgende keer weer slimmer. Frank is vooral actief in de branches; customer service, ICT, retail, gezondheidszorg en logistiek.

frank.deklerk@hdlg-groep.nl
06-26730869

Frank de Klerk
Jan Pieter van Leeuwen

Jan Pieter van Leeuwen

Implementatie van Strategisch Talentmanagement. Jan Pieter is gecertificeerd implementatiepartner van STYR functiewaardering & beloning en TMA Talentmanagement.

Voordat Jan Pieter in 2012 de stap zette naar het ondernemerschap bekleedde hij verschillende leidinggevende en operationele managementposities. Tijdens zijn dagelijkse werk én zijn hobby als hockeycoach van zijn kinderen heeft hij zijn passie voor de talentgerichte aanpak ontdekt. Het is zoveel waardevoller om medewerkers en teams te laten werken vanuit hun talenten, omdat medewerkers dan doen waar ze energie van krijgen. En dit heeft een enorm versterkend effect op het werkplezier én werksucces.

Zijn bedrijfskundige achtergrond (oa Hogeschool Utrecht en Erasmus Universiteit Rotterdam) in combinatie met zijn ervaring met succesvolle implementaties maken Jan Pieter een geschikte gesprekspartner van HR en directies.

jp.vanleeuwen@hdlg-groep.nl
06-34341905

Natasja de Jonge

Implementatie van Strategisch Talent Management. Natasja is er van overtuigd dat medewerkers het belangrijkste zijn voor een organisatie. De organisatie en de medewerkers moeten goed op elkaar ingespeeld/afgestemd zijn om succesvol te kunnen zijn.  Dit betekent dat je als organisatie duidelijk moet hebben wie je bent en waar je naartoe wilt, welke functies daarvoor nodig zijn en dit koppelt aan de juiste persoon. De juiste persoon kan en wil die functie/taak voor jou uitvoeren. De talenten, kennis en wensen komen overeen.

Door haar open houding en de juiste (soms wat kritische) vragen zal Natasja een analyse maken van jouw organisatie en je helpen je bedrijf succesvoller te maken door structuur aan te brengen en de mens in hun kracht te zetten.

Natasja is gecertificeerd TMA professional en TMA Team professional en heeft ruime ervaring als Senior HR adviseur. Verder is zij gecertificeerd RADI (register risico adviseur duurzame inzetbaarheid), NLP practitioner en Mediator.

natasja.dejonge@hdlg-groep.nl
06-24090477

Rob Smulders

Vinden, Binden, Boeien en Laten Groeien en Bloeien van mensen door Talentmanagement. Doordat Rob zich richt op de intrinsieke behoeften van je medewerkers en de daaruit voortvloeiende talenten, helpt hij bedrijven een werkomgeving te creëren waarbinnen mens en organisatie optimaal kunnen floreren. Strategisch Talentmanagement, het in lijn brengen van het gedrag van de medewerker met de strategie en ambities van de organisatie op een duurzame manier, is echt de passie van Rob. Dit doet Rob als consultant, trainer en coach. Hierbij werkt hij vanuit de kracht van positieve psychologie. Rob is gecertificeerd NLP Master Practitioner Coach en TMA (Team) Professional.

rob.smulders@hdlg-groep.nl
06-15090719

Frits Slingerland

Doen levert resultaat. Frits is ervan overtuigd dat mensen organisaties bouwen. Succes ontstaat altijd met het resultaat voor ogen. De stip op de horizon. Het resultaat behaal je door de mensen centraal te stellen. En door te DOEN, worden plannen vertaald in resultaat. Frits zorgt ervoor dat met de juiste procesbegeleiding, training en coaching mensen weer vanuit hun kracht werken en de resultaten worden behaald. Én de verhoudingen in het team weer op hun plaats vallen.

frits.slingerland@hdlg-groep.nl
06-53949811

Frits Slingerland
Hans Swinkels

Hans Swinkels

DOEN voor de duidelijkheid. Commercieel en klantgericht denken en handelen is voor Hans zijn grote passie. En passie leidt tot resultaat. Als trainer en coach zorgt hij voor een afwisselend programma met concrete praktijkvoorbeelden. Op een positief kritische en inspirerende wijze werkt hij samen met de organisatie en het team aan de gewenste performance en resultaatverbeteringen. Hans zijn vakgebieden zijn: Transport & Logistiek, ICT en B2B.

“Het record van vandaag is de standaard voor morgen.”

hans.swinkels@hdlg-groep.nl
06-52639358

Hanneke Honders

Verbeteren van mensen en organisaties, dat is de passie van Hanneke. Met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, vanuit inzicht in je talenten, alles uit jezelf halen en energie krijgen van wat je doet en bereikt. En niet door het leren van trucjes of leren je beter aan te passen aan de verwachtingen vanuit de omgeving. Maar juist door te luisteren naar je gevoel, dicht bij jezelf blijven en je eigen unieke kracht te ontdekken en te versterken.

Hanneke is gecertifieerd TMA-professional en TMA-Team professional en heeft ruime ervaring als people- en verbetermanager. Zij werkt altijd vanuit haar intuïtie én gezond verstand. Juist door die combinatie zorgt zij voor een goede match tussen belangen en doelen van de organisatie en die van haar medewerkers en creëert zij een omgeving waarin voortdurend verbeteren van proces en mens de norm is.

hanneke.honders@hdlg-groep.nl
0613288013

Estelle De Hingh

Bij Estelle staat de mens in zijn geheel, met al zijn (verborgen) talenten, centraal. In combinatie met haar technisch bedrijfskundige achtergrond en systemische kijk naar organisaties, is Estelle erop gericht de verbinding tussen mens & organisatie te versterken.

Mensen maken met elkaar de organisatie, vormen samen het systeem. En mensen voegen de meeste waarde toe als ze doen waar ze energie van krijgen, op de juiste plek zitten, zich verder mogen ontwikkelen op hun talenten en zich hierin gezien en gewaardeerd voelen. Hiervoor zijn (zelf)inzicht, (persoonlijk) leiderschap en het échte gesprek met elkaar voeren noodzakelijke voorwaarden. Als onderdeel van een strategische aanpak voor Talentmanagement. Met veel plezier ondersteunt Estelle organisaties om deze aanpak te implementeren, het vooral samen te gaan DOEN.

estelle.dehingh@hdlg-groep.nl
06-19226871

Sandra van de Pol

Sandra is een zeer ervaren coach en teamcoach. Met een rugzak vol interventie mogelijkheden weet ze als geen ander wat een team nodig heeft om te performen. Als TMA (Team) Professional staan zowel de persoonlijke als de team talenten centraal bij elke interventie. Door de belangen van de organisatie en die van  de mensen met elkaar te verbinden is het geboekte resultaat voor iedereen waardevol.

sandra.vandepol@hdlg-groep.nl
0655888231

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Back To Top
    X