skip to Main Content

Strategisch talentmanagement

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ook de eisen die organisaties stellen aan de competenties van hun mensen veranderen, Andersom stelt de nieuwe generatie medewerkers ook andere eisen aan hun baan. Al deze veranderingen leiden er toe dat organisaties ook de noodzaak inzien om te veranderen. Veel organisaties investeren meer dan ooit in hun werknemers, met wisselende resultaten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat alleen een gestructureerde aanpak van talentinterventies organisaties aantoonbaar beter laat presteren. Strategisch talentmanagement kan dus de oplossing zijn om deze uitdagingen om te zetten in kansen en toenemende concurrentiekracht.

Als leidinggevende word je tijdens de masterclass Strategisch talentmanagement in bedrijf in een kort tijdbestek meegenomen van de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. Je krijgt heldere handvatten hoe je met strategisch talentmanagement het verschil gaat maken. En welk effect dit heeft op de resultaten, het verloop en het verzuim.

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Masterclass Meer resultaat met een talentgerichte organisatie door dr. Marian Thunnissen Lector Dynamische talentinterventies (In 2015 is Marian bij Universiteit Utrecht gepromoveerd op een onderzoek naar talentmanagement. Daarnaast is ze hoofdredacteur van Tijdschrift voor HRM)
  • Wat zijn de succesfactoren van succesvol talentmanagement bezien vanuit de wetenschap?
  • Hoe kun je talentmanagement zowel strategisch als praktisch implementeren?
  • Welke bijdrage kan de TMA Methode leveren op het gebied van strategisch talentmanagement en HR Analytics?

Na afloop is er ruimte om deel te nemen aan een talentgerichte netwerkborrel in de wijnboerderij.

Impressie Masterclass Strategisch talentmanagement

Wat levert het op?

Na deze masterclass heb je in ieder geval antwoord gekregen op de vragen:

  • Wat een talentgerichte organisatie oplevert?
  • Hoe je een growth mindset creëert binnen je organisatie?
  • Welke stappen je concreet kunt zetten op weg naar een talentgerichte organisatie?
  • Wat is er gelukt en geleerd bij andere organisaties die met talentmanagement aan de slag zijn gegaan?

Indien je leidinggevende bent in een organisatie van minimaal 25 medewerkers, is de masterclass kosteloos. De masterclass wordt gegeven in de Talentboerderij van HDLG en vindt plaats op 13 maart 2020 van 13:30 tot 17:00 in Soest.

De masterclass zit helaas vol. Schrijf je evengoed in voor op de reservelijst door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht er dan een afmelding komen, zal er contact worden opgenomen. 

Inschrijfformulier

Dit boek bestellen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Back To Top
X