Ik wil mezelf ontwikkelen

Goed dat jij jezelf wilt ontwikkelen. Wellicht wil je nog beter in je huidige rol presteren, of vraag jij je af wat jouw volgende stap in je carriere gaat worden. Wat je ontwikkelvraag ook is, in drie stappen kun je met HDLG het maximale uit jezelf halen.

Stap 1: Richten.

Wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten? Wat is jouw ontwikkelpotentieel? Wat is je huidige competentieniveau?

Stap 2: Inrichten:

Wat zijn de mogelijkheden? Welke kansen wil je benutten? In wat voor omgeving/rol kom jij het beste tot je recht?

Stap 3: Verrichten:

Doen leidt tot resultaat en inzicht. Met een duidelijk en compact plan worden de stappen gezet en de resultaten geevalueerd. Competenties worden ontwikkeld en de progressie die je maakt, is meetbaar. De eerste successen worden gevierd.

Ben je benieuwd hoe HDLG jouw talenten in kaart brengt? Vul hieronder je gegevens in. Deze gegevens worden gebruikt om je de informatie toe te sturen en om eenmalig contact te zoeken om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Benieuwd naar de competenties die HDLG ontwikkeld door middel van training en coaching? Hieronder kun je met de filters kiezen op de branche en/of competenties die je wilt ontwikkelen. In de omschrijving van de training zie je of het een open-inschrijving betreft of een persoonlijke coachsessie.