Geef je businessplan vleugels!

Vlieg mee met een Boeing 737 en ontdek de vele overeenkomsten tussen een succesvolle vlucht en een succesvol businessplan!

Opstijgen, omgaan met verstoringen, samenwerken in de cockpit en landen op de vastgestelde bestemming. Allemaal belangrijke succesfactoren waarmee de luchtvaart, ondanks alle mogelijke risico’s de veiligste manier van reizen is geworden.

Leer ook van de luchtvaart bij het besturen van jouw bedrijf, business unit of team. Maak je ambities waar met de lessen uit de luchtvaart.

Tijdens de Masterclass ervaar je de overeenkomsten aan den lijve door zelf  met een full motion Boeing 737 flightsimulator een approach uit te voeren. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren 737 gezagvoerder.

Naast deze unieke ervaring ontdek je:

  • Wat zijn de geheimen van een succesvol businessplan?
  • Hoe haak ik mijn team / medewerkers aan?
  • Hoe voorkom ik dat verstoringen het eindresultaat in de weg gaan staan?

Komende vluchten

Je kunt deze Masterclass meemaken voor € 795,- Dit is inclusief deelnemersmateriaal, de begeleiding van twee trainers waaronder een 737 gezagvoerder, een basic flight instruction, vliegen in een full motion simulator en 3 maanden ondersteuning bij de realisatie van het businessplan. En uiteraard een lekker drankje en hapje.

Tijden

De masterclass duurt van 09.00 uur tot 14.30 uur.

Locatie

De masterclass vindt plaats op vliegveld Lelystad.

Inschrijven

Je kunt je direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@hdlg-groep.nl met als subject Geef je buinessplan vleugels!. Er wordt dan direct contact met u opgenomen om de reservering te maken en de details af te stemmen.