Referenties

 

Lamko Evers, lid directieteam Bieze Food Group:

HDLG heeft de verkopers van Epos en Bieze (Foodservice) geholpen bij het verder professionaliseren van haar salesaanpak, klantgericht verkopen en de communicatie met klanten. De praktische insteek, de tips en het enthousiasme van de HDLG-trainer hebben geleid tot meer plezier en verkoopsuccessen.

Rob Veenhof, Salesmanager Roche Diagnostics

Het traject dat wij met HDLG hebben ingezet heeft er toe geleid dat de accountmanagers veel gestructureerde werken. Zowel tijdens de gesprekken als met hun planning. Wat vooral erg heeft geholpen is het werken met doelen en het goed luisteren naar de klant. Hierdoor zijn we als team in staat om in deze competitieve tijd meer uit een gesprek te halen. Het team is echt een stuk professioneler geworden.

Rixt Elzinga, teamleider Rabobank Drachten-Ureterp

De trainer van HDLG vertaalt klantwensen naar de praktijk. Veranderingen weet hij op een integere wijze te communiceren, zodat er draagvlak voor is. Hij doet het geleerde beklijven, wat tot waarneembare resultaten leidt.

Irene Kraak, Facility en Event Manager BOVAG

De HDLG trainer weet zich uitstekend aan te passen aan zijn publiek en de theorie zo ook te koppelen aan de dagelijkse praktijksituaties. Door veel herhaling, praktijkoefeningen en begrijpelijk taalgebruik weet hij deelnemers blijvend iets bij te brengen.

Robert Kimya, Sr. Manager Operations Randstad

‘Worden wie je bent’ is het motto van Randstad. In samenwerking met HDLG hebben we een traineeship om de Teamleiders van de toekomst te ontwikkelen in de customer service branche. Wat HDLG onderscheidt is de praktijkgerichte en actiegerichte aanpak. Door het jaarprogramma hebben de potentials veel ruimte het geleerde in de praktijk te brengen. Mede hierdoor stromen veel van de deelnemers door naar (zwaardere) leidinggevende posities.

Judith Winkel, Projectleider ‘Sterk in je werk’ St. Antonius Ziekenhuis

Werken in de zorg is een mooi maar ook zwaar vak. Belangrijk dat je als zorgprofessional sterk in je werk staat. In samenwerking met HDLG zijn er talentgerichte workshops ontwikkeld. De talenten workshops worden altijd met groot enthousiasme ontvangen en afgesloten. In combinatie met speedcoaching wordt ook op individueel niveau de vertaalslag gemaakt naar de dagelijkse praktijk en de persoonlijke ambities. Een waardevolle toevoeging aan het ‘Sterk in je Werk’ programma. Een programma dat streeft naar vitale, bekwame en gemotiveerde medewerkers, nu en in de toekomst.

Peter Boer, Algemeen Directeur Wepp Benelux

HDLG heeft ons geholpen bij de verbetering van het klantgericht adviseren van preventief onderhoud bij een top 5 automotive dealerholding. Naast training & coaching zet HDLG verschillende succesfactoren in om de Service Adviseurs echt in beweging te krijgen. De dagelijkse resultaten zijn vertrouwelijk, maar enorm gestegen.